TENTANG KAMI

IAMSIFOO DIASASKAN PADA IDEA UNTUK MENJADI SUMBER INPIRASI DALAM MENINGKATKAN KEMAHIRAN USAHAWAN BERKENAAN PEMASARAN ONLINE DAN MEMBANTU ORANG RAMAI DALAM MENINGKATKAN MOTIVASI.

IAMSIFOO FOKUS DALAM MEMBANTU USAHAWAN MENGUASAI ALATAN DAN TEKNIK PEMASARAN DENGAN MENGGUNAKAN PEMASARAN ALA GUERILLA YANG MEMBOLEHKAN PEMASARAN DIJALANKAN DENGAN KOS PEMASARAN YANG MINIMAL, SEHINGGA KINI, IAMSIFOO TELAH BERJAYA MEMBANTU RIBUAN USAHAWAN MENGUASAI PEMASARAN TANPA PERLU MENGELUARKAN MODAL YANG BESAR.

VISI

VISI KAMI SENTIASA MEMBANTU, MEMBERI PANDUAN DAN INSPIRASI MELALUI PROGRAM LATIHAN, KONSULTASI DAN COACHING.

MOTTO

“INSPIRE EVERYONE”

PERKHIDMATAN KAMI

1. ONLINE MARKETING

  • BENGKEL

  • COACHING & KONSULTASI

  • AGENT 4U @ MUDAHNYA BERNIAGA

2. MOTIVASI & ANTI BULI

  • SEMINAR

  • CERAMAH

  • KEM MOTIVASI

3. EVENT & FESTIVAL

4. PHOTOGRAPHER & VIDEOGRAPHER

MAHATHIR ABDU

MAHATHIR ABDU ADALAH SEORANG USAHAWAN, PENCERAMAH, PENULIS, SUAMI DAN BAPA KEPADA 3 ANAK LELAKI YANG CANTIK. BELIAU ADALAH PENGARAH IAMSIFOO VENTURES SDN BHD, COO  DARLINK SDN BHD DAN COO SUTRA RAQAMI SDN BHD.

BELIAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI PAKAR PERALATAN PEMASARAN ONLINE DAN ONLINE GUERILLA MARKETING SIFU.

SEBELUM MENUBUHKAN IAMSIFOO, MAHATHIR MENGHABISKAN 9 TAHUN BEKERJA DI SURUHANJAYA TINGGI AFRIKA SELATAN SEBAGAI YANG BERTANGGUNGJAWAB UNTUK MENGURUSKAN EVENT, PELANCONGAN DAN DIPLOMASI EKONOMI. BELIAU TELAH DIANUGERAHKAN SEBAGAI PEKERJA TERBAIK SEBANYAK TIGA KALI OLEH SURUHANJAYA TINGGI AFRIKA SELATAN.

BELIAU TELAH TERLIBAT DALAM PEMASARAN DALAM TALIAN SEJAK TAHUN 2006 DAN MEMBINA SYARIKATNYA DARI AWAL DENGAN MODAL SIFAR DAN SALAH SEORANG GURU PEMASARAN UNDERGROUND.

MELALUI IAMSIFOO YANG TELAH DITUBUHKAN HASIL DARI PERMINTAAN YANG SEMAKIN MENINGKAT KEPADA MINAT USAHAWAN UNTUK MENDAPATKAN PENGETAHUAN YANG LEBIH BAIK MENGENAI PEMASARAN DALAM TALIAN.


BELIAU PAKAR DALAM ALATAN PEMASARAN ONLINE, MENGGUNAKAN PERISIAN DAN APLIKASI TERKINI TERUTAMA APLIKASI ANDROID, RAMAI USAHAWAN RUGI, KERANA KURANGNYA PENGUASAAN ALATAN PEMASARAN.


BELIAU TELAH MEMBIMBING DAN MEMBANTU RAMAI USAHAWAN MELALUI PELBAGAI PROGRAM YANG TELAH DILAKSANAKAN. BELIAU SUDAH PUN MENYIAPKAN 12 BUAH EBOOK KHUSUS UNTUK MEMBANTU USAHAWAN DALAM MENGURUSKAN PEMASARAN

 

ONLINE MARKETING

BENGKEL

COACHING & KONSULTASI

AGENT 4U @ MUDAHNYA BERNIAGA

MOTIVASI & ANTI BULI

SEMINAR

CERAMAH

KEM MOTIVASI

EVENT & FESTIVAL

PHOTOGRAPHER & VIDEOGRAPHER

MAHATHIR ABDU